Reducere 20% pt copii si pensionari

Pro-med

Cabinet de Urologie, Ecografie si Medicina Sexuala

-in cadrul Centrului de Scleroza Multipla-

+40 744 792 084

NOU

Consiliere si tratament pentru disfunctie erectila si ejaculare precoce, tratamentul infertilitatii


  Se realizeaza sub stricta confidentialitate dintre pacient si medic.


   

    Numerosi barbati de toate varstele, dar mai ales dupa 40 ani, sufera de disfunctie erectila (cunoscuta si ca "impotenta”) si le este rusine sa vorbeasca despre acest lucru.

Ultimele statistici in domeniu indica o prevalenta a disfunctiei erectile de 22-49% la barbatii cu varste cuprinse intre 40-70 ani. In ceea ce priveste barbatii sub 40 ani prevalenta afectiunii este cuprinsa intre 5-10%.Tratamentul disfunctiei erectile nu se face doar cu un medicament sau un supliment alimentar de care ati auzit sau ati citit intr-o reclama. Numai in urma unei discutii si a unei evaluari medicale se poate stabili un tratament corespunzator.

    Ejacularea precoce este una din problemele care afecteaza viata personala a barbatilor si viata de cuplu in acelasi timp. Prevalenta ejacularii precoce variaza intre 25-40%, in functie de varsta. Identificarea problemei si initiativa de a discuta cu medicul urolog vor sta la baza rezolvarii problemei; veti gasi intelegere pentru problema dumneavoastra si veti beneficia de tratamentul ejacularii precoce.

    Infertilitatea reprezinta o problema serioasa pentru numeroase cupluri. Daca dupa 1 an de incercari de a concepe un copil nu ati reusit, nu mai stati pe ganduri! Rezolvarea infertilitatii incepe prin investigarea partenerului de sex masculin, care apartine de specialitatea urologiei.

    Femeile, in special dupa menopauza, pot suferi de probleme legate de raportul sexual, care pot afecta viata si armonia unui cuplu. Nu trebuie sa considerati ca "asa e normal dupa o varsta”, ci adresati-va cu incredere si pentru astfel de probleme.